Darbo batai BNN Stinger S3 ESD

STINGER
82,00 EUR
67.77 be PVM.

Itin lengvi darbo batai BNN STINGER S3 ESD

Dydis

BATVIRŠIS                                           
Porėtas tvirto nailono audinio tekstilinis paviršius  kombinuotas su TPU, maksimaliai oro ir drėgmės cirkuliacijai. TPU kulkšnies apsauga. Papildomai guma sutvirtinta batų pirštų sritis, apsauganti nuo mechaninių pažeidimų.TPU+Hydrophobic mesh. 

ATOP UŽSEGIMO SISTEMA
Boa tipo itin patogi automatinė užsegimo sistema, užtikrinanti geresnį bato funkcionalumą ir prigludimą. Padeda lengvai ir tiksliai suvarstyti batus, tolygiai paskirstant spaudimą. Konkrečiam modeliui pritaikyta sistema ir labai patvari raištelių kreipiančioji jėga, užtikrina mažiausią įmanomą trintį. ATOP užsegimo sistemos užsukamam dangteliui ir raišteliams yra suteikiama garantija, galiojanti batų eksplotacijos laikotarpiu.

PAMUŠALAS
Oro ir drėgmės cirkuliaciją užtikrinantis sintetinis porėtas pamušalas, išgarinantis drėgmę ir mažinantis kojų prakaitavimą. MESH SANDWICH.

VIDPADIS   
Anatomiškas vidpadis, padengtas tekstilės sluoksniu, užtikrina pėdos ventiliaciją. Storas gelio sluoksnis kulno srityje  sugeria smūgio absorbaciją bei  mažina pėdai tenkančia apkrovą. SUPREMA Gel

PIRŠTŲ APSAUGA                                  
Naujausių technologijų itin lengva NANO Carbon apsauginė anglies pluošto noselė, be metalo. Dėl ergonominės bato ir apsaugos formos kūno svoris tolygiai pasiskirto per pėdą, ir mažina kojos nuovargį.

PADO APSAUGA
Lengvas ir lankstus SAFE & AIR techonologijų, neperduriamas kevlarinis intarpas, neturintis sudėtyje metalo, kas leidžia maksimaliai apsaugoti pėdą.

VIRŠUTINIS PADO SLUOKSNIS
Minkštas ir lankstus poliuretano sluoksnis (PU) ir specialios technologijos lemia pado lengvumą ir lankstumą.

APATINIS PADO SLUOKSNIS
Atsparus dilimui itin tankus gumos sluoksnis. Padas atsparus naftos produktams (tepalams, aliejams ir t.t.). Atsparus slydimui SRC.

5 Prekės

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Product added to wishlist
Produktas įtrauktas į palyginimus

Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus. Sužinoti daugiau